Håndledsvarmere

Jeg har længe drømt om at lave mine egne opskrifter. Nu har jeg taget det første spadestik og designet forskellige håndledsvarmere. Mit udgangspunkt er at formidle glæden ved at strikke og være kreativ. Strik løs!

Og her er så bogen:

Se den på http://www.stylestrik.dk

Det har mange fordele at strikke håndledsvarmere. Jeg kan bl.a. nævne at

  •  de er meget anvendelige og kan faktisk bruges hele året rundt – de lange og varme om vinteren, de lidt mere sarte på en kølig sommeraften.
  •  de er praktiske at have med, f. eks. når du cykler eller på en gåtur eller andre udendørs aktiviteter.
  •  håndledsvarmere kan bruges til mange forskellige lejligheder, fra sportslige aktiviteter til almindelig dagligdags brug og til fest. Strik for eksempel et par fine hvide håndledsvarmere til konfirmanden.
  •  det er et lille og overskueligt projekt at strikke håndledsvarmere. Det giver mulighed for at afprøve et mønster og sammensætte forkellige farver.
  • strikning af håndledsvarmere giver en god mulighed for at bruge sine garnrester.

Det har været inspirerende at gå på opdagelse i gamle mønstre og få dem omsat til mit eget design. For eksempel er jeg selv meget glad for de gamle pepita- eller hanefjedsmønstre.

bogcover-håndledsvarmere-opskrift4-pepita

Også hulmønstre har helt deres egen charme. De får et ekstra twist, når de bliver strikket på tværs.

bogcover-håndledsvarmere-opskrift1

Jeg har brugt forskellige teknikker, som f. eks. patchworkstrik, indstrikning af perler eller fletmønster. Desuden har jeg leget med forskellige kanter, som spiralkanter eller rullekanter.

Jeg er selv godt tilfreds med min første bog, og jeg håber at du vil blive glad for opskrifterne og dine egne håndledsvarmere.

Du kan købe bogen med alle 8 modeller, eller du kan købe de forskellige modeller som enkeltopskrifter på http://www.stylestrik.dk

 

Share Button

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.