Om Strikke Ideer

Baggrunden for siden.

Der er rigtig mange muligheder med strik. Jo mere jeg lærer om det, jo flere muligheder åbner sig.

Jeg vil dele min begejstring over denne form for håndarbejde med andre, der også er glad for at strikke eller måske er på vej til at blive det. Jeg har derfor oprettet hjemmesiden med det formål at udveksle gode ideer og give gode råd til hinanden.

Jeg håber, at du vil blive inspireret. Du må gerne give en relevant kommentar eller skrive om dit spændende strikke-projekt.

 

Lidt om mig selv.

Jeg har ikke en professionel uddannelse i håndarbejde, men jeg har strikket og hæklet før jeg kom i skole. Min mor lærte mig at strikke de første masker. Jeg kan huske, at det første strik var en trøje til min dukke i mørkeblåt garn. Min mor har sikkert strikket halvdelen af den, men jeg var meget stolt. Vi strikkede trøjer af garn, der var travlet op fra andet strik, men også af nyt garn ind imellem. Senere fik vi en strikkemaskine og lærte at beregne mønstre og selv designe vores modeller.

På et tidspunkt var jeg gået i stå med “mine” modeller og fandt god inspiration i diverse bøger og håndarbejdsblade. Men det er sjældent, at jeg holder mig helt til en opskrift. Ofte har jeg andet garn, og det er spændende at se, hvilket udtryk det giver i forhold til modellen i bladet.

Siden har jeg været på forskellige kurser og efteruddannelser. Her har jeg forfinet mine tekniknikker, lært nye og spændende teknikker at kende, og ikke mindst fået rigtig god viden om professionel design.

Jeg synes, at det er spændende at udforske de mange muligheder, der kan laves med strik. Samtidig giver arbejdsindsatsen konkrete resultater, der som regel er meget anvendelige.

 

Share Button

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.