Håndledsvarmere med tern

Håndledsvarmer model Tenna har jeg strikket op i nye farver og kvaliteter.

Tenna

Det er et rigtig sjovt mønster, som giver mange muligheder for at lave sine egne kompositioner og farvesammensætninger. Desuden giver det gode muligheder for at få brugt sine garnrester.

Modellen med mørkebrun, grøn og naturhvid garn er strikket i ren merinould, som har en løbelængde på 300 m / 100 g. Jeg har strikket håndledsvarmerne med strømpepinde nr. 3. Dette giver en forholdsvis tæt struktur. Man kan også strikke dem med lidt større pinde, hvis der ønskes en lidt løsere struktur. Denne model holder rigtig godt varm om håndledene.

Til den anden model har jeg brugt forskellige kvaliteter – de rosa tern er strikket med en blanding af bomuld og uld, de lilla tern er strikket med mink-garn og de lysegrå tern er strikket med en blanding af uld og angora. De har alle nogenlunde samme tykkelse, men er lidt tyndere end merinoulden til den første model. Også denne model er strikket med strømpepinde nr. 3, hvilket giver den en lidt løsere struktur. Den er meget blød og behagelig at have på.

Opskriften kan du finde på http://www.stylestrik.dk/vare/strikkeopskrift-haandledsvarmer-tenna/. Mønstret er ikke svær at strikke. Det er et fint lille projekt at strikke håndledsvarmere, og dine garnrester bliver brugt til en god lille sag enten til dig selv eller som en gave.

nemme tern
Share Button

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.