Strik i det grønne

Der har ikke været så meget gang i strikkepindene her om sommeren. Der er så mange andre aktiviteter, der har førsteret, blandt andet havearbejde. Men strikketøjet ligger ikke helt stille. Det er dejligt, at kunne tage en lille pause ind imellem, hvor jeg lige kan strikke et par runder.

På billedet ses mit foretrukne hjørne på terrassen. Pilehegnet giver fint læ for vinden. Desuden prøver en gammel vinplante at konkurrere lidt med pilene. Den når dog aldrig at komme med nogle druer, da den egentlig er beregnet til et drivhus. Men den er meget dekorativ i sig selv.

Lige på denne tid er det spætten, jeg tror det er den store flagspætte, der gør sig bemærket. Enten skælder den mig ud over, at jeg er der, eller jeg kan høre den banke med hasselnødderne. Det er lidt surt, da nødderne gerne måtte blive lidt større endnu. Men egernet er nu også begyndt at spise af dem! Jeg tror ikke, at der bliver nødder tilbage til mig og min mand.

Pindsvinet kommer også en tur forbi en gang imellem. Det ser ud til, at der er en voksen med to unger, og en anden voksen, der har slået sig ned i vores have. Det er meget hyggeligt, og meget nyttigt med alle de snegle de får spist.

Tilbage til strikketøjet! Jeg er nu nået til ærme nummer to, dvs. at det ikke varer så længe, inden jeg kan begynde at sy trøjen sammen. Det passer sikkert fint til årstiden at lave en langærmet trøje, efteråret er lige begyndt efter kalenderen.

Share Button

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.